Valitse sivu

Tuotteiden hinnoittelu

Hinnoittelunäkymässä näet tulevat myyntijaksosi perustietoineen. Pääset hinnoittelemaan haluamaasi jaksoa painamalla Hinnoittelu.

Painamalla Lisää tuote avautuu tuotteen liisäämisen näkymä.

Hinnoittelussa annat myytävälle tuotteellesi tuotteesi tyypin, tuotemerkin, koon sekä myyntihinnan. Voit valita tyypin, tuotemerkin tai koon kirjoittamalla osan tiedosta kenttään, jolloin näet listalla osuvat vaihtoehdot ja voit valita haluamasi listasta. Voit valita listan vaihtoehdon nuolinäppäimillä ja  painamalla näppäimistön Enter-näppäintä tai hiirellä.

Joskus tuote voi olla näkyvän listan ulkopuolella, mutta pääset sinne nuolinäppäimillä tai hiirellä.

Kaikkia tuotteita, tuotemerkkejä ja kokoja ei välttämättä ole listattu, jolloin voit valita listalta esimerkiksi muu tuoteei merkkiä, muu koko.

Hinnan syötön jälkeen painamalla Enter-näppäintä tai Tallenna-nappia, tuote lisätään hinnoiteltuihin tuotteisiin. Jokainen tuote saa hinnoittelun yhteydessä myyjäkohtaisesti yksilöllisen tuotenumeron.

Voit muokata tuotetta vihreästä kynä -napista jolloin valitun tuotteen tiedot tulevat hinnoittelukenttiin muokattaviksi. Voit myös poistaa tuotteen hinnoittelun punaisesta ruksista .

Kun tuotteet on hinnoiteltu paina Hinnoittelu valmis-nappia, jolloin jo hinnoitellut tuotteet lukitaan ja niistä voidaan tulostaa tarrat. Valmiita tuotteita ei voi enää muokata. Voit kuitenkin lisätä tuotteita listalle vielä tämän jälkeen myyntijaksosi ajan puitteissa.

 

 

Palaa ohjeisiin